onsdag 13 maj 2009

Skafferiets användning


Ett ofta borglömt förvaringsutrymme i våra bostäder är skafferiet. Kylskåpet har tagit över som upplagsplats för mat och de enstaka spagettipaket och knäckebrödskartonger som finns får plats i överskåpen. Vad gör man då med denna förnämliga lagerlokal? Dags att släppa loss fantasin och stuva in allt det där som står och skräpar, som vi inte orkar bära upp på vinden.

Här ser vi sunkhörnans skafferilösning där vi på hyllorna kan finna en laddare till fritidsbatteri, en fyrkanalig portastudio(kassett), en hushållsvåg, tre strömtransformatorer, två brödrostar, fyra brödburkar med varierande innehåll, åtta plastmodeller(färdigbyggda), ett paket kritor, en skrivmaskin (Facit Privat), en skokartong arabiska musikkassetter, okänt porslin inslaget i papper(arvegods), ett trangiakök, en halvfull butelj Explorer, åtta tomma helflaskor (varierande spritsorter), fjorton kubikcentimeter okänd substans, fyra engångsrakhyvlar, stearinljus, en kikare(7 X 50), tre strumpor, två böcker(romaner), en kasse gamla Illustrerad Vetenskap och mycket mycket mer.

Låt hundra blommor blomma och hitta egna lösningar på skafferiets fyllning. En trivsam men viktig detalj i ett sunkigt kök. Genom att öppna dina vänner skafferi kan du snabbt se vilken kaliber det är på bekanskapskretsen.

Inga kommentarer: