tisdag 22 september 2009

Frisyrextra


Lite frisyrtips så här i hösttider. Sunkhörnan väljer en lättskött frisyr för det vardagliga förvärvslivet. Finessen är att det inte fordrar några som helst extra attiraljer som kammar och borstar och annat pjoller. Ställ dig framför spegeln (om du har någon, det går även bra utan) dra fingrarna lätt bakåt genom håret och det är färdigt.

Det kan vara en fördel om du inte tvättat händerna efter du brett dina morgonsmörgåsar då smör kan ge ytterligare styrka åt frisyren(undvik dock marmelad).

Resultatet blir ett otvunget arrangemang som passar lika bra vid fest som arbete. Redaktören har under flera decennier med utmärkt resultat praktiserat metoden. I särskilt svåra fall kan man eventuellt ta hjälp av en gaffel, ett verktyg som brukar återfinnas i de flesta hem.

Har man tur kan man även få ut kvarsittande älgflugor som bitit sig fast i hårbotten efter helgens svampplockning. Envisa rackare de där.

Om du är äventyrligt lagd så där lite "wild and crazy" rekommenderas att duscha på kvällen och gå och lägga dig med vått hår. Du kommer garanterat att ha en fantasifull frisyr på morgonen. Ju längre hår du har, desto mer intressant blir resultatet.
Om du har kort hår behöver du inte bry dig överhuvudtaget.

Inga kommentarer: